Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χειροπέδες σε πέντε άτομα για κλοπές σε Πέλλα, Πιερία και Σέρρες

Χειροπέδες σε συνολικά πέντε άτομα πέρασαν οι αστυνομικές αρχές στην Κεντρική Μακεδονία για κλοπές και απόπειρες κλοπής.

Επίσης τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Οι συνεχείς περιπολίες και οι στοχευμένες δράσεις των αστυνομικών είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας συνολικά 5 άτομα - σε διαφορετικές περιπτώσεις - για κλοπές και απόπειρες κλοπής.

Σε βάρος τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά:

-συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, καθώς νωρίτερα ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν 2 οχήματα αφαιρώντας ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Επίσης προέκυψε ότι ένας από τους συλληφθέντες το προηγούμενο διάστημα διέρρηξε περίπτερο αφαιρώντας προϊόντα αξίας 180 ευρώ,

-συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένα άτομο στην Πιερία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, τη στιγμή που είχε διαρρήξει οικία, χωρίς ωστόσο να έχει αφαιρέσει οτιδήποτε. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (λοστός, κατσαβίδια κ.α.),

-συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένα άτομο στις Σέρρες, τη στιγμή που επιχειρούσε να αφαιρέσει αντικείμενα από μονοκατοικία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.