Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται απολυμάνσεις επιχειρήσεων με δαπάνη του Επιμελητηρίου Πιερίας

Εκατοντάδες είναι οι επιχειρήσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον προκειμένου να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας να συντονίσει και να αναλάβει το κόστος απολύμανσης των επαγγελματικών τους χώρων.

Η διαδικασία απολύμανσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας και μέχρι εξαντλήσεως των απολυμαντικών προϊόντων ενώ σε επόμενο χρόνο οι επαγγελματίες θα ενημερωθούν για τη δυνατότητα συνέχισής της.
Φιλοδοξία του Επιμελητηρίου είναι να ικανοποιηθεί το σύνολο των επιχειρήσεων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι ο όγκος των αιτήσεων είναι ιδιαίτερα μεγάλος.


Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου δήλωσε: “Εκατοντάδες επιχειρήσεις θα απολυμάνουν τις εγκαταστάσεις τους με δαπάνη του Επιμελητηρίου. Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία των συνδημοτών μας.


Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω κάθε ένα από τα μέλη μας και ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που για μία ακόμη φορά βρίσκονται αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα, ότι ως Επιμελητήριο, πέρα από το να λύνουμε πρακτικά θέματα που αφορούν στη διαχείριση της πρωτόγνωρης κατάστασης, είμαστε εδώ για να διεκδικούμε-και το έχουμε ήδη πράξει- όλα αυτά που απαιτούνται, για να μας βρει η επόμενη μέρα όσο το δυνατόν πιο δυνατούς, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας”.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.