Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει τις παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας

Συνεχίζονται, οι εργασίες καθαρισμού στα ρέματα, Τοπόλιανη, Ζηλιάνα, Ξηρολάκι, Παπά-Λάκο και της τάφρου Τ5Α στην περιοχή του Βαρικού, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με γνώμονα την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, επίβλεψαν τις εξελισσόμενες εργασίες καθαρισμού, ενώ  συναντήθηκαν  και με το Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Αντιδημάρχους και συνεργάτες του, για την πορεία των εργασιών, σε διάφορα σημεία του έργου.

Οι παρεμβάσεις, πραγματοποιούνται με σκοπό, την απρόσκοπτη ροή των υδάτων και τη βελτίωση της λειτουργικότητας των ρεμάτων, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία του τόπου.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Με αποτελεσματικό σχεδιασμό και έγκαιρη επέμβαση, υλοποιούμε παρεμβάσεις, με καθαρισμούς ρεμάτων για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής»

Το έργο, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την αντιπλημμυρική ασφάλεια, συνεχίζεται μέσα από την υλοποίηση,  έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και παρεμβάσεων, που αφορούν καθαρισμούς από τα  φερτά υλικά και αποκατάστασης των πρανών, της ροής και της παροχευτικότητας των ρεμάτων αλλά και εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και της αυτοφυούς βλάστησης καθώς και αποκατάσταση των πρανών και αναχωμάτων των τάφρων.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.