Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο Κώστα

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο Κώστα, για την άμεση ανταπόκριση στον αίτημα μας για απολύμανση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του COVID-19.

Έπειτα από την καθιερωμένη δράση ανθρωπιστικής βοήθειας,  του Τμήματος Νοσηλευτικής  προς τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες, με την προετοιμασία και διάθεση των “Δεμάτων Αγάπης” που περιλάμβαναν είδη πρώτης ανάγκης, οι εργασίες απολύμανσης υλοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Απριλίου, με τον συντονισμό του Αντιδημάρχου κ. Κυριακίδη Γεωργίου και κάλυψαν όλους τους χώρους των κτιριακών εγκαταστάσεων και του αύλειου χώρου.


Είμαστε βέβαιοι πως θα βγούμε πιο δυνατοί από τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε και ευχόμαστε στο μέλλον να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όλες τις προοπτικές για κοινές δράσεις με το Δήμο Κατερίνης, προς όφελος των συνανθρώπων μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ε.Ε.Σ.

                                      
                                                Κ ί τ ρ ο υ ς  Γ ε ώ ρ γ ι ο ς

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.