Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παροχή εξοπλισμού ασφαλείας από τον Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας


Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης 15 Απριλίου 2020 μέλη της διοίκησης του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και παρέδωσαν προστατευτικό εξοπλισμό (θώρακες στήθους).


Το υλικό παρέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου δρομέων Αλέξανδρος Πούλιος ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά. «Η προσφορά των θωράκων αποτελεί μια έκφραση ευχαριστίας στις υπηρεσίες τις οποίες σταθερά προσφέρει η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας στις δράσεις του συλλόγου μας. Με την κίνηση αυτή υπηρετούμε τους σκοπούς του συλλόγου οι οποίοι στοχεύουν στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και την αλληλεγγύη. Ευελπιστούμε να χρησιμεύσουν στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο δύσκολο έργο τους».

Παράλληλα ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Γερομιχαλός και ο Έφορος Μιχαήλ Γεωργιάδης παρέδωσαν αναμνηστικά εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στο Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης  για την άψογη κάλυψη κατά τον αγώνα δρόμου «katerini Run 2020».

Ο Αστυνομικός διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την παροχή του υλικού και των αναμνηστικών και τόνισε πως «Η  δράση του συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στον μαζικό αθλητισμό όσο και σε κοινωνικό – πολιτιστικό επίπεδο . Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας στο πλαίσιο αυτό αποτελεί αρωγό αυτών των δράσεων».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αστυνόμος Β΄ Δημήτριος Τσαουσίδης και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Βαρνάς.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.