Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού σήμερα στη Δυτική Μακεδονία

Τα κρούσματα μέχρι τώρα παραμένουν στα 153 σε σύνολο 1.620 δειγμάτων που ελήφθησαν στα νοσοκομεία της περιοχής, ενώ οι θάνατοι είναι 27.

Θετική είναι η σημερινή εικόνα στη Δυτική Μακεδονία όσον αφορά τον κορωνοϊό, αφού δεν καταγράφηκε κανένα νέο κρούσμα από τους ελέγχους που έγιναν στα νοσοκομεία της Περιφέρειας, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις ύποπτων κρουσμάτων.

Τα κρούσματα μέχρι τώρα παραμένουν στα 153 σε σύνολο 1.620 δειγμάτων που ελήφθησαν, ενώ οι θάνατοι είναι 27.

Αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ¨

Το Νοσοκομείο έκανε δεκατέσσερις 14 νέες δειγματοληψίες. Από τους ασθενείς που ελήφθη δείγμα, ένας εισήχθη και νοσηλεύεται ως ύποπτο κρούσμα.

Συνολικά νοσηλεύονται δώδεκα ασθενείς, εκ των οποίων τρεις θετικοί, επτά αρνητικοί και άλλοι δύο με συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Παραμένουν σε  κατ΄ οίκον περιορισμό έξι ασθενείς, των οποίων τα δείγματα ελήφθησαν παλαιότερα και επιβεβαιώθηκαν ως θετικά.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν 27 αρνητικά αποτελέσματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ¨ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ¨

Το Νοσοκομείο έκανε έξι νέες δειγματοληψίες και αναμένονται τα αποτελέσματα τους.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν δέκα αρνητικά αποτελέσματα.

Νοσηλεύονται έντεκα ασθενείς σε απλές κλίνες, εκ των οποίων οκτώ θετικοί και τρεις με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας ασθενής επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη ΜΕΘ.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Νοσοκομείο έκανε δέκα νέες δειγματοληψίες. Από τους ασθενείς που ελήφθη δείγμα, δύο εισήχθησαν και νοσηλεύονται ως ύποπτα κρούσματα.

Συνολικά νοσηλεύονται δέκα ασθενείς, εκ των οποίων ένας θετικός, επτά αρνητικοί και δύο με συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες ήρθαν αποτελέσματα για 22 δείγματα, όλα αρνητικά.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ¨ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ¨

Δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με ύποπτα συμπτώματα COVID-19. Τα αποτελέσματα των δειγμάτων που ήταν σε εκκρεμότητα, είναι όλα αρνητικά.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Νοσοκομείο έκανε τέσσερις νέες δειγματοληψίες. Από τους ασθενείς που ελήφθη δείγμα, ένας εισήχθη και νοσηλεύεται με συμπτώματα COVID-19, δύο τέθηκαν σε κατ΄ οίκον περιορισμό, σε αναμονή αποτελεσμάτων και ένας διακομίστηκε διασωληνωμένος στο ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο το ΕΚΑΒ πραγματοποίησε μία διακομιδή ύποπτου κρούσματος διασωληνωμένου, από το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.