Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνεχείς απολυμάνσεις από τον Δήμο Κατερίνης στην πόλη & στις Δημοτικές – Τοπικές Κοινότητες

Καθημερινά σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και ασφαλείας τόσο των δημοτών όσο και των εργαζομένων προβαίνει ο Δήμος Κατερίνης.

Έμφαση δίνεται στην απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και χώρους  εξυπηρέτησης του κοινού, όπως ΑΤΜ Τραπεζών, στάσεις λεωφορείων, πλατείες, σε δημοτικά κτίρια, κάδους κ.α.

Στο πλαίσιο αυτό, απολυμάνσεις που επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να περιοριστεί κατά το δυνατό η δυνατότητα εξάπλωσης του κορωνοϊού έγιναν σήμερα από ειδικά συνεργεία, που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης, από νωρίς το πρωί σε όλο κέντρο της πόλης, ενώ το απόγευμα θα γίνουν στη Δ.Κ. Λόφου.

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι, με ευθύνη και συντονισμό των αντιδημάρχων Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη & Πρασίνου Ευάγγελου Κήπου αντίστοιχα, επαναληπτικές απολυμάνσεις θα γίνουν στο αμαξοστάσιο του Δήμου και ειδικότερα στα απορριμματοφόρα, στο σύνολο των κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και στα  γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.