Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η χώρα που θα απαγορεύσει στους ποδοσφαιριστές… να φτύνουν

Ετοιμάζονται στις 9 Μαΐου να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα στα Νησιά Φερόε, αλλά με βασικά μέτρα και περιορισμούς, όπως το να απαγορεύεται το φτύσιμο από τους ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Στα Νησιά Φερόε όπως και σχεδόν στην υπόλοιπη Ευρώπη ετοιμάζονται για επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το ευχάριστο για την εν λόγω χώρα είναι το γεγονός ότι ο κορονοϊός δεν χτύπησε βαριά με αποτέλεσμα μόλις 185 κρούσματα και κανένα θάνατο.

Για τον λόγο αυτό έχει αποφασιστεί πως το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στις 9 Μαΐου αλλά με βασικές προϋποθέσεις.

Αυτές είναι πως τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών,ενώ κάθε ομάδα θα χρησιμοποιεί δύο αποδυτήρια και κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έχει το δικό του μπουκάλι για νερό και για τα άλλα υγρά που καταναλώνει.

Παράλληλα, θα γίνεται απολύμανση στις μπάλες, ενώ ως επιπλέον οδηγία στους ποδοσφαιριστές έχει δοθεί να μην φτύνουν στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα.


Πηγή: gazzetta.gr


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.