Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης στον Κορινό από τη ΔΕΥΑΚ

Αποκαταστάθηκε σήμερα, η βλάβη ύδρευσης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Κορινού, που υδροδοτεί περί τις είκοσι ιδιοκτησίες και πιο συγκεκριμένα εντός της διαχωριστικής νησίδας των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ (ΧΘ. 443+100).

Πιο συγκεκριμένα, η παραχωρησιούχος εταιρεία συντήρησης του έργου Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που κατέθεσε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με θέμα την χορήγηση άδειας επέμβασης, προβαίνοντας στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της ΠΑΘΕ για την απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων και του προσωπικού.

Περί τις 15:30 ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αποκατάσταση της βλάβης και επανήλθε πλήρως η υδροδότηση των είκοσι ιδιοκτησιών του Κορινού.Με το πέρας των εργασιών και την αποχώρηση από το σημείο ενημερώθηκε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. προκειμένου να άρει τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας επί της ΠΑΘΕ.

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Μπουσνάκης Αστέριος

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.