HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιαγιά προσπάθησε να κόψει τα γεννητικά όργανα του εγγονού της επειδή «έπαιζε συνεχώς με αυτά»

Μία ιστορία φρίκης ήρθε στη δημοσιότητα με ένα αγόρι να πεθαίνει μετά από μήνες κακοποίησης στα χέρια της οικογένειάς του.


Όπως αναφέρει η The Sun, ο 5χρονος Κίτον Μπογκς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μία λίμνη αίματος στα μάτια του αλλά και πληγές στα γεννητικά του όργανα, τις οποίες η αστυνομία απέδωσε στη γιαγιά του Μισέλ.

Μάλιστα η γιαγιά του φέρεται να προσπάθησε να του κόψει το πέος επειδή «δεν σταματούσε να παίζει με αυτό».

Το χρονικό της φρίκης

Ο Κίτον εισήχθη στο νοσοκομείο τον Μάρτιο στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ και οι γιατροί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, εξαιτίας της φύσης των τραυμάτων του.

Το τραύμα του στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρό που το παιδί είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο, ο οποίος είχε υποστεί ανήκεστο βλάβη. Δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Μαρτίου, ο 5χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ήταν καχύποπτοι όταν άκουσαν τις δικαιολογίες της οικογένειας για τον τρόπο που τραυματίστηκε ο Κίτον.

Ωστόσο η αλήθεια έλαμψε στο δικαστήριο.

Η γιαγιά του στην οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να φυλακιστεί επειδή ένιωθε φοβισμένη λόγω κορονοϊού. Ο εισαγγελέας όμως εξιστόρησε τι είχε συμβεί στον 5χρονο δύο μέρες πριν τον θάνατό του.

Το παιδί είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με παλιά και νέα τραύματα, αφού η θεία του και η γιαγιά του τον βρήκαν αναίσθητο. Αντί να καλέσουν ασθενοφόρο, τον μετέφεραν οι ίδιες.

Ο Κίτον χρειάστηκε να διασωληνωθεί και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε άλλο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι το παιδί είχε υποστεί «καταστροφικό εγκεφαλικό τραύμα» που θα τον άφηνε με εγκεφαλική ζημιά ακόμη και αν είχε επιβιώσει.

Μάλιστα εντόπισαν αιμορραγία στον εγκέφαλο και μια τομή 4 εκατοστών στα γεννητικά του όργανα. Ο λαινός του και το σώμα του ήταν μελανιασμένα και τα μάτια του γεμάτα αίμα.

Ο εισαγγελέας απέδωσε τα τραύματα στη γιαγιά του 5χρονου.

Ο δημόσιος κατήγορος επαναλαμβάνει με δάκρια στα μάτια πως: «Η γιαγιά έλεγε στο παιδάκι πως αν δεν σταματούσε να παίζει με το πέος του, θα του το έκοβε… Κι αυτό ακριβώς έκανε. Το κατακρεούργησε… Κάθε ανάσα που παίρνουν σήμερα αυτοί οι άνθρωποι μολύνει την κοινωνία. Το παιδί αυτό βασανίστηκε τόσο πολύ που ούτε τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν…».

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

Όταν ο Κίτον ήρθε στον κόσμο, οι γονείς του, Κρίστοφερ και Τζέσικα, δεν είναι καν σε θέση να το συνειδητοποιήσουν. Είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και δεν ασχολούνται με το βρέφος και τα τέσσερα μεγαλύτερα αδέλφια του που ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες. Η επιμέλεια του Kίτον περνά με δικαστική απόφαση στα χέρια της μητέρας του Κρίστοφερ, Μισέλ, όταν εκείνος φεύγει από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο. Η Τζένιφερ, την εποχή εκείνη, έχει ωστόσο καταφέρει να «καθαρίσει». Ήθελε πίσω τον Kίτον, το μικρότερο από τα παιδιά της, τον οποίο δεν είχε το δικαίωμα να επισκέπτεται όσο καιρό πάλευε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Κάθε φορά που η μητέρα ζητάει από την πεθερά της να δει τον παιδί, επαναλαμβάνοντας της πως πλέον είναι «καθαρή», εκείνη της το αρνείται με τη φράση: «Δεν θα το δεις ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε την επόμενη εβδομάδα… Και θα έρθει η στιγμή που δεν θα τον ξαναδείς ποτέ στη ζωή σου». Η Τζένιφερ νιώθει πως κάτι κακό συμβαίνει στο παιδί και η διαίσθησή της την δικαιώνει πριν από μερικές εβδομάδες όταν αντικρίζει κάποιες φωτογραφίες του, που τραβήχτηκαν στο πάρτι για τα πέμπτα γενέθλια της ζωής του.

Το παιδί που ποζάρει ανάμεσα στα τρία ξαδέλφια του, παιδιά της Τσάσιτι και του Πίτερ, είναι γεμάτο μελανιές, η γυναίκα ζητά βοήθεια από την μητέρα της, Πάτι, η τελευταία πληκτρολογεί στα social media: «Όσοι βρεθήκατε στο πάρτι γενεθλίων αυτού του παιδιού θέλω να γονατίσετε και να ζητήσετε από τον Θεό να σας συγχωρέσει. Πώς μπορείτε να σιωπάτε στη θέα ενός κακοποιημένου παιδιού που παρά τις μελανιές συνεχίζει να χαμογελά; Η κόρη μου και μάνα του είναι 14 μήνες καθαρή, θέλει το παιδί της πίσω κι όμως η πολιτεία το αφήνει στα χέρια αυτών των τεράτων…».

Το τραγικό τέλος

Εκτός από την γιαγιά του, ο 5χρονος ζούσε στο ίδιο σπίτι με την θεία του Τσάσιτι και τον σύζυγό της Πίτερ, δύο πρόσωπα που όπως αποδείχθηκε δεν έκαναν το παραμικρό για να τον γλιτώσουν από τα μαρτύρια του.

Το πεντάχρονο παιδί το ξυλοκοπούσαν σε καθημερινή βάση με τους κηδεμόνες του να απαντούν σε κάθε του αταξία με βασανιστήρια. Κάποιος συγγενής που συναντά τυχαία το παιδί, τηλεφωνεί στη γιαγιά ρωτώντας την τον λόγο για τον οποίο υπάρχουν παντού στο σώμα του μελανιές. Εκείνη του απαντά πως «Έτσι είναι τα παιδιά… πέφτουν και χτυπάνε». Ότι δεν πρέπει να δίνει σημασία και πως οι μελανιές οφείλονται σε «έναν… τσακωμό που είχε ο μικρός με τον σκύλο…».

Η αλήθεια ήρθε στην επιφάνεια με φρικιαστικό τρόπο όταν ο Kίτον μεταφέρεται από την γιαγιά και την θεία στο νοσοκομείο στις 17 Μαρτίου.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια