Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρέδωσε σήμερα είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής σε ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και Λιμενικό

Νέο φορτίο ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής για τους πολίτες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού στην Κεντρική Μακεδονία παρέλαβε και διένειμε σήμερα η Περιφέρεια.

Μετά το πρώτο φορτίο που διατέθηκε πριν από τρεις μέρες στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και τα ασθενοφόρα, η Περιφέρεια διέθεσε σήμερα, γάντια, αντισηπτικά και αντισηπτικά κρεμοσάπουνα, στην Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό Σώμα.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, «η προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να προστατεύσει όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού συνεχίζεται. Με το δεύτερο φορτίο, καλύψαμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με τα κρούσματα του κορονοϊού και ανήκουν στα Σώματα Ασφαλείας.

Τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους λιμενικούς, που δίνουν τιτάνιο αγώνα για να περιορίσουν την εξάπλωση της νόσου και να προστατεύσουν όλους εμάς. Στον ίδιο δρόμο θα βαδίσουμε και το επόμενο διάστημα, με νέα φορτία, που υπολογίζουμε ότι θα παραλάβουμε και θα διανείμουμε εντός της επόμενης εβδομάδας. Με το επόμενο φορτίο θα ενισχύσουμε με είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής τους Ιατρικούς Συλλόγους της Κεντρικής Μακεδονίας, δηλαδή τους ιδιώτες γιατρούς και εκ νέου τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας. 

Η προστασία της δημόσιας υγείας, της υγείας των εργαζομένων και των πολιτών και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι το πρώτο μας μέλημα. Αυτή την κρίση δεν θα επιτρέψουμε να την περάσει κανένας μόνος του».

Σήμερα η Περιφέρεια διέθεσε συνολικά, 5.000 κουτιά με γάντια των 100 τεμαχίων το καθένα, 8.000 τεμάχια αντισηπτικών και 8.000 τεμάχια αντισηπτικών κρεμοσάπουνων.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.