Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με αυξημένα μέτρα προστασίας η λειτουργία της λαϊκής αγοράς

Με αυξημένα μέτρα προστασίας από την πανδημία και με τις προβλεπόμενες αποστάσεις των πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων των  εκθετών, λειτουργεί σήμερα, η λαϊκή αγορά της Κατερίνης, όπως άλλωστε προβλέπει σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προς περιορισμό της διασποράς του κορονωϊού COVID-19.


Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε οι καταναλωτές κρατούν τις αποστάσεις και κάνουν τις αγορές τους με τάξη, ενώ οι παραγωγοί λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, χρήσης γαντιών, μάσκας, με τα αντισηπτικά και το οινόπνευμα να βρίσκονται σε κάθε πάγκο.

Και σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός, καθώς και εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία με εντολή  του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, βρέθηκαν στη λαϊκή και έδωσαν οδηγίες για την αρτιότερη εφαρμογή των όσων προβλέπει η σχετική εγκύκλιος. 
«Διαπιστώσαμε την ομαλή λειτουργία της αγοράς, καθώς και ότι υφίσταται πλήρης συμμόρφωση με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες υγιεινής,  καθώς και τις οδηγίες για την κυκλοφορία και την μετακίνηση πολιτών. Και το επόμενο διάστημα για το καλό της δημόσιας υγείας, η Δημοτική Αστυνομία με περιπολίες και σε συνεργασία με τους προέδρους των σωματείων της λαϊκής, θα εποπτεύουν την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων» τόνισε σε δήλωσή του, ο κος Τσιαλός.

Επιπλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης λαμβάνουν μέτρα για τον συχνό καθαρισμό των χώρων της λαϊκής, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων και τη διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών, για την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού.

Τέλος, όπως είναι γνωστό απαγορεύεται στις λαϊκές, η πώληση τυχόν άλλων προϊόντων εκτός από τρόφιμα και χαρτικά, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον μη συγχρωτισμό.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.