Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καστοριά: Αποθεραπεύτηκε ασθενής με κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο

Βάσει της ημερήσιας αναφοράς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού νοσηλεύονται συνολικά 36 ασθενείς.

Συνολικά 36 ασθενείς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, όπως προκύπτει από την ημερήσια αναφορά της Περιφέρειας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι ασθενείς είναι είτε επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, είτε ύποπτα ή αρνητικά σε αναμονή περαιτέρω αποτελεσμάτων.

Στα θετικά νέα, ένας ασθενείς έλαβε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο της Καστοριάς.

Η εικόνα ως προς τα  κρούσματα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στην Δυτική Μακεδονία σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου, στα νοσοκομεία της Περιφέρειας έχει ως εξής:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»

Το Νοσοκομείο έκανε το τελευταίο σαρανταοκτάωρο συνολικά σαράντα εννέα (49) νέες δειγματοληψίες. Από τους ασθενείς που ελήφθη δείγμα, τέσσερις (4) εισήχθησαν και νοσηλεύονται ως ύποπτα κρούσματα ενώ για έξι (6) βγήκε αρνητικό το αποτέλεσμα. Από τους εννέα (9) ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 που είχαν τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ο ένας εισήχθη για νοσηλεία και για δύο (2) τα επαναληπτικά δείγματα ήρθαν αρνητικά.

Συνολικά νοσηλεύονται δεκαοχτώ (18) ασθενείς, εκ των οποίων έξι (6) είναι θετικοί, οκτώ (8) αρνητικοί και άλλοι τέσσερις (4) με συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν δεκαεπτά (17) αρνητικά αποτελέσματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Το Νοσοκομείο έκανε έξι (6) νέες δειγματοληψίες και αναμένονται τα αποτελέσματα τους.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν εννέα (9) αρνητικά αποτελέσματα και δύο (2) θετικά.

Νοσηλεύονται δέκα (10) ασθενείς σε απλές κλίνες, εκ των οποίων επτά (8) θετικοί και δύο (2) με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ασθενείς στη ΜΕΘ, ο ένας (1) θετικός και ο άλλος με ύποπτα συμπτώματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Νοσοκομείο έκανε είκοσι πέντε (25) νέες δειγματοληψίες. Από τους ασθενείς που ελήφθη δείγμα, ο ένας (1) εισήχθη και νοσηλεύεται ως ύποπτο κρούσμα. Από τους ασθενείς που νοσηλεύονταν στο τμήμα COVID-19, οι τρείς (3) μετά από αρνητικά αποτελέσματα, μεταφέρθηκαν σε άλλες κλινικές του Νοσοκομείου, λόγω άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Συνολικά νοσηλεύονται επτά (7) ασθενείς, εκ των οποίων ένας (1) θετικός, πέντε (5) αρνητικοί και ένας (1) με συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες ήρθαν αποτελέσματα για δεκαεπτά (17) δείγματα, όλα αρνητικά.

Ένας (1) ασθενής αποθεραπεύτηκε και πήρε εξιτήριο.
 
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

Από προηγούμενες δειγματοληψίες ήρθαν αποτελέσματα για πέντε (5) δείγματα και είναι αρνητικά.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Νοσοκομείο έκανε τρεις (3) νέες δειγματοληψίες. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας (1) ασθενής με ύποπτα συμπτώματα COVID-19, ενώ δύο (2) βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, των οποίων αναμένονται τα αποτελέσματα.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες ήρθαν τέσσερα (4) αρνητικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο το ΕΚΑΒ δεν πραγματοποίησε καμία διακομιδή επιβεβαιωμένου κρούσματος σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο.

Συνολικά από τα πέντε Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας εστάλησαν μέχρι σήμερα 1.228 δείγματα, από τα οποία τα 152 βρέθηκαν θετικά και 1.235 αρνητικά.

Οι θάνατοι συνολικά στην Δυτική Μακεδονία είναι 26.ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.