Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιχείρηση ΕΛΑΣ στον Δενδροπόταμο - Άνοιξαν καφενείο, δύο συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Δενδροποτάμου - Ελέγχθηκαν 52 συνολικά άτομα - Καμπάνες σε 16 άτομα για άσκοπες μετακινήσεις.

Συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν χθες βράδυ αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Κατά την επιχείρηση, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ:

Ελέγχθηκαν:

-52 άτομα εκ των οποίων 17 προσήχθησαν για έλεγχο στοιχείων ταυτότητας
-11 οχήματα και
-3 καταστήματα

Συνελήφθησαν:

-1 άτομο (ημεδαπός άντρας) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
-1 άτομο (ημεδαπή γυναίκα) για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο, μεταξύ άλλων, δεν είχε την προβλεπόμενη άδεια

Βεβαιώθηκαν:

-Διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ σχετικό με τη λειτουργία του προαναφερόμενου καταστήματος
-16 διοικητικά πρόστιμα για παράβαση διατάξεων περιορισμού μετακινήσεων λόγω πανδημίας
-5 πταισματικές παραβάσεις υγειονομικής φύσης σχετικές με τον έλεγχο καταστημάτων.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτους ρυθμούς.


(φωτο αρχείου)Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.