Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιστολή Επιμελητηρίου Πιερίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Θεοδωρικάκο για προσωρινή κατάργηση δημοτικών τελών

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, με κοινοποίηση στο Υπουργείο Οικονομικών,  στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στους Βουλευτές Πιερίας, στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και στα Επιμελητήρια της Ελλάδας με θέμα την προσωρινή κατάργηση ανταποδοτικών τελών και τελών κοινοχρήστων χώρων στις πληττόμενες από τον covid 19 επιχειρήσεις.

Το ακριβές κείμενο της επιστολής του Επιμελητηρίου στον Υπουργό είναι το ακόλουθο:
«Το Επιμελητήριο Πιερίας ενώνει τη φωνή του μαζί με τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της χώρας, προκειμένου να στηρίξει το δίκαιο αίτημα των μελών του, σχετικά με την προσωρινή κατάργηση των δημοτικών τελών που επιβαρύνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης, τις πληττόμενες από την πανδημία επιχειρήσεις.

Θεωρούμε απολύτως δικαιολογημένο το αίτημα περί της κατάργησης των δημοτικών τελών, τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν τα περιοριστικά μέτρα, για τους εξής λόγους:
Πρώτον: Όσες επιχειρήσεις ανέστειλαν τη λειτουργία τους με κυβερνητική εντολή, με συνέπεια τα έσοδά τους να μηδενισθούν, είναι άδικο, να καλούνται να πληρώσουν ανταποδοτικά τέλη για δημοτικές υπηρεσίες, που στην ουσία δεν απολαμβάνουν.

Δεύτερον: Το ίδιο προβληματική είναι η χρέωση δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις που χαρακτηρίστηκαν, από την κυβέρνηση, ως πληττόμενες, διότι και σε αυτή την περίπτωση τα έσοδα έχουν υποστεί καθίζηση, με αποτέλεσμα η αναστολή της λειτουργίας τους να καταστεί εκ των πραγμάτων αναγκαστική.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.