Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σιγκαπούρη: Ημερήσιο ρεκόρ νέων κρουσμάτων

Το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης ανέφερε σήμερα ότι άλλοι 728 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορωνοϊό, αριθμός ρεκόρ για διάστημα μίας ημέρας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στην πόλη-κράτος στα 4.427.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα 654 από τα νέα κρούσματα συνδέονται με τους κοιτώνες όπου διαμένουν αλλοδαποί εργάτες. Την Τετάρτη είχαν αναφερθεί 447 κρούσματα.

Οι νεκροί από την πανδημία ανέρχονται στους 10.

Οι αρχές κατάφεραν να ελέγξουν τη διάδοση του νέου κορωνοϊού μεταξύ των κατοίκων της Σιγκαπούρης, εφαρμόζοντας ένα έντονο πρόγραμμα ιχνηλάτισης των επαφών τους και παρακολούθησης και κερδίζοντας έτσι τον έπαινο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Όμως η ασθένεια τις τελευταίες ημέρες διαδίδεται τάχιστα μεταξύ της μεγάλης κοινότητας των ξένων εργατών, δικαιώνοντας τους φόβους διαφόρων οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα που έλεγαν ότι είναι ο αδύναμος κρίκος στις προσπάθειες περιορισμού της επιδημίας.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.