Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σοκ και θλίψη για τον θάνατο του αρχιφύλακα Κώστα Ντασιόπουλου της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του απρόσμενου θανάτου του αρχιφύλακα Κώστα Ντασιόπουλου σε ηλικία μόλις 46 ετών χθες το απόγευμα.

Ο αρχιφύλακας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ένας άνθρωπος δραστήριος κοινωνικός και μάχιμος αστυνομικός. Είχε γυρίσει πριν λίγες μέρες από τον Έβρο, όμως δυστυχώς τον πρόδωσε η καρδιά ήταν, αφήνοντας πίσω την σύζυγο του και τα παιδιά του.

Την οδύνη της εκφράζει στο συλληπτήριο μήνυμα της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας για τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Ντασιόπουλου.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό παράδεισο
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.