HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πρώτη τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΕ

Την πρώτη του τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε χθες με απόλυτη επιτυχία και ευρύτατη συμμετοχή το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων υπό το συντονισμό του Προέδρου Δρ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε μία γόνιμη, παραγωγική και εποικοδομητική εξ αποστάσεως συνεδρίαση. Τα μέτρα προστασίας και πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 oδήγησαν τον ΣΕΒΕ στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας των τηλεδιασκέψεων, οι οποίες άλλωστε προβλέπονται και στο καταστατικό του Συνδέσμου.

Νέα εποχή λοιπόν και για το ΔΣ του ΣΕΒΕ, που συνεχίζει, μαζί με το προσωπικό του Συνδέσμου, να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού και να βρίσκεται στις επάλξεις πάντα και ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας με σημαντικές επιπτώσεις. πέραν της ανθρώπινης υγείας, και στην οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση, στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες εξαγωγείς που δίνουν τη μάχη για βιωσιμότητα και ανάπτυξη υπό πρωτόγνωρες συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια