Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πρώτη τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΕ

Την πρώτη του τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε χθες με απόλυτη επιτυχία και ευρύτατη συμμετοχή το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων υπό το συντονισμό του Προέδρου Δρ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε μία γόνιμη, παραγωγική και εποικοδομητική εξ αποστάσεως συνεδρίαση. Τα μέτρα προστασίας και πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 oδήγησαν τον ΣΕΒΕ στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας των τηλεδιασκέψεων, οι οποίες άλλωστε προβλέπονται και στο καταστατικό του Συνδέσμου.

Νέα εποχή λοιπόν και για το ΔΣ του ΣΕΒΕ, που συνεχίζει, μαζί με το προσωπικό του Συνδέσμου, να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού και να βρίσκεται στις επάλξεις πάντα και ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας με σημαντικές επιπτώσεις. πέραν της ανθρώπινης υγείας, και στην οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση, στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες εξαγωγείς που δίνουν τη μάχη για βιωσιμότητα και ανάπτυξη υπό πρωτόγνωρες συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.