Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Α.Ε. Καρίτσας: Ανακοίνωση για την απόφαση της ΕΠΟ για οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας κατανοεί πλήρως την απόφαση της ΕΠΟ για οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας.
Άλλωστε, η ομάδα μας, από την πρώτη στιγμή, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της υγείας του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών και ανέστειλε τις προπονήσεις, πριν την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Ωστόσο, η απόφαση που έλαβε η ΕΠΟ για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Οι τίτλοι κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου και αν υπήρχε πραγματική βούληση, θα μπορούσε να μεταθέσει τους εναπομείναντες αγώνες ( 2 στο σύνολο ), στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου, καθώς δε " ρίχνει " σε μια ζαριά τους κόπους των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Άλλωστε, η κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Πιερίας τις τελευταίες 2 χρονιές κρίθηκε μέσα στο γήπεδο και οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα αποτελούσε στίγμα στην ιστορία της ομάδας μας.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.