Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγίες για το… Μένουμε Σπίτι στα ποντιακά, με τον ανεπανάληπτο Τάκη Βαμβακίδη

Μια πολύ έξυπνη εκδοχή στα Ποντιακά του επίσημου σποτ «Μένουμε Σπίτι» του υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, δημιούργησε ο ανεπανάληπτος ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης, που με τον δικό του τρόπο πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σποτ.

Στο βίντεο «Τη κορόνας ο ιόν», εκτός από τον πρωταγωνιστή του Τάκη Βαμβακίδη, την επιμέλεια και επεξεργασία των κειμένων στην ποντιακή διάλεκτο υπογράφει ο Ιωάννης Μάγγος, το βίντεο η Φανή Αδαμίδου, την επεξεργασία ο Ιωάννης Αντωνιάδης, ενώ η ηχογράφηση του ποντιακού τραγουδιού «Απές ‘ς σ’ οσπίτ’ θα κάθουμαι», που ακούγεται στο σποτ, έγινε στο στούντιο του Μπάμπη Κεμανετζίδη.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.