Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Λάρισα: Πελάτης και κομμωτής έπαθαν πλάκα! Έτσι θα πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους

Η ιστορία προκαλεί αίσθηση στη Λάρισα και όχι μόνο. Πελάτης και κομμωτής δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα όσα έζησαν…

Το πιο ακριβό κούρεμα αποδείχθηκε το προχθεσινό για δύο Λαρισαίους. Τόσο για έναν 52χρονο κουρέα, ο οποίος «θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του» καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, όσο και για έναν 67χρονο πολίτη που «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Ο κουρέας συνελήφθη αλλά, ευτυχώς για τον ίδιο, γλίτωσε τη… διανυκτέρευση στα κρατητήρια καθώς αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, θα υποστεί ωστόσο τις συνέπειες του νόμου στο μέλλον αφού σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ προς το παρόν σφραγίσθηκε το κουρείο έως ότου αρθούν τα πε­ριοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε συνοικιακό κουρείο της Λάρισας, όταν ο 52χρονος κουρέας βρέθηκε να κουρεύει τον 67χρονο. Το παραδοσιακό κουρείο δεν ήταν ανοικτό με την έννοια της κανονικής λειτουργίας, ωστόσο ο κουρέας βρέθηκε να κουρεύει τον πελάτη του, κατά παράβαση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κουρέας όντως δεν άνοιξε το μαγαζί παρά μόνο για να κουρευτεί ο 67χρονος γνωστός του, ο οποίος φέρεται να «τον παρακάλεσε για να τον εξυπηρετήσει» καθώς είχε «πολύ καιρό να κουρευτεί».

Πράξη που έγινε ωστόσο αντιληπτή, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Λάρισας να βεβαιώσουν τα τσουχτερά πρόστιμα και παράλληλα να συλλάβουν τον κουρέα αφού παραβίασε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο 52χρονος κουρέας με εισαγγελική εντολή αφέθηκε τελικά ελεύθερος το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ορίσθηκε τακτική δικάσιμος ενώ σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία.Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, onlarissa.grΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.