Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχαριστήριο του προέδρου της Παλιόστανης Κ. Καραμήτρου για την αποκατάσταση τού δρόμου από Κούκο προς Παλιόστανη

Ανάρτηση με δημόσιο ευχαριστήριο μήνυμα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Παλιόστανης Πιερίας Κώστας Καραμήτρος, προς τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου και τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μακρίδη, για της αποκατάσταση του δρόμου από τον Κούκο προς το χωριό του (την Παλιόστανη).

Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Καραμήτρος:

«Παρόλο τους δύσκολους καιρούς που περνάμε λόγω της πανδημίας η άμεση αποκατάσταση τού δρόμου από κουκκο προς παλιοστανη στα σημεία που ήταν χαλασμένος ο δρόμος έχει γίνει και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ Κ ΚΏΣΤΑ ΚΟΥΚΚΟΔΗΜΟ ΤΗΝ Κ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ Κ.ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΚΑΙ ΦΊΛΟ Κ.ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΊΔΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΥΚΚΟ ΤΟΥΣ ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ»

Δείτε την ανάρτησή του:
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.