Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έκπτωση ενοικίου: Ελαφρύνσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων - Τα σενάρια για ΕΝΦΙΑ και εισόδημα

Το μέτρο της έκπτωσης ενοικίου, κατά 40%, ευνόησε σημαντικά τους εργαζόμενους και επαγγελματίες που χάνουν εισοδήματα το τρέχον διάστημα.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων που έλαβαν «κουρεμένο» ενοίκιο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία για τον αριθμό των ιδιοκτητών ακινήτων που έβαλαν «πλάτη» λαμβάνοντας μειωμένο ενοίκιο.

Σύμφωνα με το economistas.gr, η βασική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για περίπου 100.000 με 150.000, όμως σε αυτό τον αριθμό δεν έχουν υπολογιστεί τα μειωμένα ενοίκια των ελεύθερων επαγγελματιών.ΠηγήΕτικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.