Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευρωπαίος Επίτροπος: Πιθανό το κλείσιμο της ζώνης Σένγκεν το καλοκαίρι

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν, δήλωσε πως τα σύνορα της Ζώνης Σένγκεν το καλοκαίρι θα μείνουν πιθανότατα κλειστά λόγω κορωνοϊού.

Μιλώντας στον γαλλικό σταθμό BFM TV, υπογράμμισε ότι το ζήτημα ακόμη είναι υπό συζήτηση ωστόσο όπως χαρακτηριστικά είπε «θα υπάρξουν πρόσθετοι περιορισμοί, που θα πρέπει να γίνουν σεβαστοί».

Η μάχη κατά του κορωνοϊού δεν έχει κερδηθεί ακόμη, υπογράμμισε ο Μπρετόν.

Παράλληλα, η υπουργός Μεταφορών της Γαλλίας, Élisabeth Borne, έχει επίσης προειδοποιήσει ότι δεν είναι λογικό να προγραμματίζονται ταξίδια προς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία, ακόμη και τον Ιούλιο.


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.