Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Ολυμπιακή Ακτή


Ένα ακόμη αντιπλημμυρικό έργο ουσίας, το οποίο συνιστούσε διαχρονικό αίτημα των δημοτών υλοποιείται από τις υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης. Ο λόγος για την Ολυμπιακή Ακτή, όπου λίγα λεπτά έντονης βροχόπτωσης ήταν επαρκή, για να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα, στο οδικό δίκτυο μπροστά - αριστερά από την πλατεία του οικισμού.


Ήδη από τις αρχές της εβδομάδας τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών έπιασαν δουλειά και το έργο δρομολογείται αφενός με την προέκταση του υφιστάμενου αγωγού, τον καθαρισμό των φρεατίων και αφετέρου τοποθετώντας νέες σχάρες υδροσυλλογής, που θα «οδηγούν» τη ροή των νερών της βροχής προς τη θάλασσα, δίνοντας έτσι οριστική λύση, στο χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τους κατοίκους και επισκέπτες.Αξίζει να σημειωθεί, ότι, δύο εβδομάδες νωρίτερα υλοποιήθηκε ένα ακόμη τεχνικό έργο αντιπλημμυρικού χαρακτήρα μπροστά – δεξιά στον οικισμό, προκειμένου να θωρακίζονται από πλημμυρικά φαινόμενα οι πεζόδρομοι της Ολυμπιακής Ακτής.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.