Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κλιμάκια Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην αγορά της Πιερίας για την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας,της επιχειρηματικότητας, τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης

Κλιμάκια Ελέγχου λειτουργίας της αγοράς στην πόλη της Κατερίνης, συγκροτήθηκαν με Αποφάσεις της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, στα πλαίσια εφαρμογής των κατεπειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης.

Από το αρμόδιο Τμήμα Εμπορίου και Α.Ε. της Διεύθυνσης  Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι τις προηγούμενες ημέρες στη Λαϊκή Αγορά Δ. Κατερίνης, σε Φαρμακεία  και σε Super Market  εντός των ορίων της πόλης της Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στις ως άνω διατάξεις,  ενώ οι έλεγχοι εξελίσσονται με αμείωτο ρυθμό και τις τρέχουσες ημέρες, για την πιστή εφαρμογή των μέτρων. Στη συνέχεια, θα διεξαχθούν οι έλεγχοι σε όλη την Π.Ε. Πιερίας.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: ‘’Με αμείωτο ρυθμό εξελίσσονται οι έλεγχοι από τα αρμόδια Κλιμάκια Ελέγχου λειτουργίας της αγοράς της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με σκοπό την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και  της αγοράς’’Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.