HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πώς να ανοίγουμε σωστά ένα πακέτο delivery εν μέσω πανδημίας

Όπως έχουμε ξανά γράψει ο κορωνοϊός δεν μπορεί να μας προσβάλλει μέσω φαγητού ή μάλλον είναι σχεδόν απίθανο. Ωστόσο, παρότι τα εστιάτορια είναι κλειστά οι υπηρεσίες delivery παραμένουν ανοιχτές. Και κάπου εδώ γεννιέται το ερώτημα τι κάνουμε για να προτατευτούμε από τον κορωνοϊό, όταν παραγγέλνουμε φαγητό σπίτι. Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές.

Αρχικά, το σωστό είναι να αποφύγετε την άμεση επαφή με τον ανθρώπο,που θα έρθει να παραδόσει την παραγγελία σας. Μπορεί ο υπάλληλος που θα σας εξυπηρετήσει να αφήσει το γεύμα στην πόρτα σας, ή στην είσοδο του κτιρίου σας. Μπορείτε να εκτελέσετε ηλεκτρονικά την πληρωμή σας. Το άλλο καυτό θέμα είναι η σακούλα με την οποία παραδίδεται το φαγητό και θέλει προσοχή, καθώς ο κορωνοϊός μπορεί να επιβιώσει σύμφωνα με πληροφορίες για 24 ώρες σε χαρτί ή χαρτόνι, και 72 ώρες σε πλαστικό. Τι μπορείτε να κάνετε;

Σε πρώτο στάδιο βάλτε την σακούλα στον νεροχύτη σας. Μην την αφήνετε να ακουμπήσει απευθείας σε άλλους χώρους στην κουζίνα σας ή στο σπίτι. Μπορείτε να καθαρίσετε ή να απολυμάνετε τον νεροχύτη μετά το γεύμα και αφότου πετάξετε την σακούλα στα σκουπίδια ή στην ανακύκλωση. Έπειτα βάλτε το φαγητό σας σε πιάτο και μην αγγίξετε άμεσα το φαγητό.
Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι. Μην βάλετε τα πλαστικά ή χάρτινα πακέτα στο ψυγείο σας, καθώς δεν είναι σαφές εάν οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να εξουδετερώσουν τον ιό αυτήν τη στιγμή. Φυσικά, πλύνετε τα χέρια σας! Θα χρειαστεί να πλύνετε τα χέρια σας για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα πριν καθίσετε για να φάτε το γεύμα σας. Μην ξεχάσετε επίσης να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας με ένα απολυμαντικό καθαριστικό. Με προσοχή, λοιπόν, και όπως έχουμε ξαναγράψει δεν κρατάμε «άχρηστες» συσκευασίες, τα πετάμε όλα.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια