HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το Άγιο Φως στο Ναύπλιο θα μοιραστεί στους πιστούς με… delivery

Δεδομένων των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, ο δήμος Ναυπλιέων αποφάσισε να μεταφέρει στους πιστούς κατ' οίκον το Άγιο Φως. Όπως σημειώνεται, η πρωτοβουλία γίνεται «πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων υγείας αλλά και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που έχουν επηρεάσει τη χώρα μας και με αφορμή τον ερχομό των Άγιων ημερών του Πάσχα, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ναυπλιέων έχει φροντίσει ώστε κάθε σπίτι στο Δήμο μας να παραλάβει το Άγιο Φως.

Παρόλο που οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, φέτος θα ακολουθηθεί μια διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά διαδικασία αφού ο Δήμος σε συνεργασία με τους τοπικούς Προέδρους κάθε κοινότητας, τους εθελοντές και τα Σωματεία που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο ΔΟΠΠΑΤ θα φροντίσουν να "μοιράσουν" το Άγιο φως στους πιστούς, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κρατώντας ζωντανή την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Μένετε σπίτι και εμείς αναλαμβάνουμε με την τήρηση αυστηρών οδηγιών και ελέγχου, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων υγείας αλλά και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, να μεταφέρουμε σε σας το Άγιο Φως».



Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια