HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Eν αναμονή νέων αποφάσεων της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

Για τις 17:00 έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμο. Επί τάπητος θα τεθεί το ζήτημα της λειτουργίας των ναών ενόψει του Πάσχα.


Η συνεδρίαση όπως έχει γίνει γνωστό θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι τα περιοριστικά μέτρα για τους χώρους λατρείας έχουν παραταθεί έως τις 11 Απριλίου. Σε μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος έχει υπογραμμίσει ότι μένουμε σπίτι όχι από φόβο, αλλά από αγάπη. Σημείωσε δε πως «μπορούμε όλοι οι πιστοί να μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε Εκκλησίες και να προσευχηθούμε, να ενώσουμε τις καρδιές μας ζητώντας την άμετρο χάρι και το έλεος του Θεού στην ανθρωπότητα. Να αισθανθούμε και απόψε και κάθε ημέρα, πως γινόμαστε μια ενωμένη γροθιά προσευχής προς την Παναγία μας. Για όλους, ασθενείς και ιατρούς. Για όλους όσοι στερούμαστε την κοινωνία των αγίων μέσα στην ευχαριστιακή κοινότητα. Να δακρύσουμε μπροστά στην εικόνα Της και να την παρακαλέσουμε για τις μεσιτείες Της στον Υιό της».


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια