Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ellinika Hoaexes: Το βίντεο που προβλήθηκε στο OPEN στις 30-3-2020 ήταν πραγματικό ζωντανό (live) ρεπορτάζ.

Χιλιάδες χρήστες αντιδρούν στα social media για το ρεπορτάζ που παρουσίασε “πλήθος κόσμου” να περπατούν στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το βίντεο είναι προηγούμενης ημερομηνίας πριν παρθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό κάποιοι άλλοι ότι είναι κατασκευασμένο κτλ.

Μάλιστα δεν έλειψαν σχετικά άρθρα που παρουσίασαν τη “συνωμοσία”.

Το τηλεοπτικό κανάλι OPEN στις 30 Μαρτίου πρόβαλε ζωντανό (live) ρεπορτάζ από τη νέα παραλία Θεσσαλονίκης. Στο βίντεο φαίνεται ότι υπάρχει αρκετός κόσμος. Κάποιοι είναι με το ποδήλατό τους, κάποιοι άλλοι κάνουν τζόκινγκ και αρκετοί απλά έχουν βγει για ένα περίπατο. Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η παραλία και να απαγορευθούν οι περίπατοι και η άθληση σε αυτή. Δείτε το βίντεο.Τι συμβαίνει όμως; Ήταν πραγματικά ζωντανό το βίντεο; Ήταν μοντάζ, όπως πολλοί ισχυρίζονται; Τελικά είχε κόσμο στην παραλία ή όχι;


Διαβάστε την εξήγηση όπως την περιγράφουν τα Ελληνικά Hoaxes ΕΔΩ!

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.