Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η ελληνική και ιταλική σημαία φώτισαν τα πάρκα της Enel Green Power

Η ελληνική σημαία μαζί με την ιταλική φώτισαν ορισμένα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Enel Green Power σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Με αυτή τη συμβολική πρωτοβουλία η ιταλική εταιρεία, πρωτοπόρος στην ενεργειακή μετάβαση στις καθαρές μορφές ενέργειας, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της και να αποτίσει φόρο τιμής στον ελληνικό λαό, ο οποίος με την υπεύθυνη και αλληλέγγυα συμπεριφορά του απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία αποτέλεσε παγκόσμιο παράδειγμα.

Επίσης, η πράξη αυτή είναι μια ευχαριστήρια κίνηση προς όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να καταβάλλουν με πάθος και σθένος κάθε δυνατή προσπάθεια για να παράγουν χωρίς διακοπή πράσινη ενέργεια, διασφαλίζοντας την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας.Ο φωτισμός των έργων στη Θράκη, στην Πελοπόννησο και στη Νότια Εύβοια πραγματοποιήθηκε ως συνέχεια του φωτισμού της Ελληνικής Βουλής με την ιταλική σημαία πριν από κάποιες μέρες, δείχνοντας ότι οι δύο χώρες μένουν ενωμένες σε αυτή την παγκόσμια πρόκληση. Πιο συγκεκριμένα, φωτίστηκαν τα αιολικά πάρκα «Μοναστήρι 2» στη Θράκη, «Λίθος» στα Καλάβρυτα, «Κερασιά» που ανήκει στον Καφηρέα Νοτίου Ευβοίας, τη μεγαλύτερη συστοιχία αιολικών πάρκων στην Ελλάδα, και το υδροηλεκτρικό έργο του Γλαύκου στην Αχαϊα. Αναμφίβολα η πιο συγκινητική στιγμή ήταν το Βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής όταν φωτίστηκαν οι πυλώνες των ανεμογεννητριών με τις σημαίες των δύο κρατών.

Ο κ. Αριστοτέλης Χαντάβας, επικεφαλής Ευρώπης της Enel Green Power, ανέφερε σχετικά σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης : «Ο συμβολικός φωτισμός των έργων μας από τη Θράκη μέχρι την Πελοπόννησο είναι μια πράξη σεβασμού προς όλους αυτούς που δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν να προσφέρουν ώστε το σύνολο της κοινωνίας να παραμένει υγιές και ασφαλές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εργαζόμενους της εταιρείας οι οποίοι με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης κάνουν ό,τι πρέπει για να εξασφαλίσουν την αδιάκοπη παραγωγή πράσινης ενέργειας, συμβάλλοντας έτσι στην απρόσκοπτη λειτουργία του εθνικού δικτύου».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.