Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μαστροπός εξέδιδε Γερμανίδα στην Αχαρνών αφού της «πούλησε» έρωτα μέσω Facebook

Η 42χρονη δραπέτευσε το πρωί της Τρίτης αφού ο 37χρονος μαστροπός είχε αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα του διαμερίαματος

Μια 42χρονη από τη Γερμανία είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το θύμα του 37χρονου Έλληνα μαστροπού που συνελήφθη στην Αχαρνών την Τρίτη.

Όπως είπε η Γερμανίδα στους αστυνομικούς πριν από περίπου δύο μήνες γνώρισε τον 37χρονο μέσα από το Facebook.

Εκείνος, σύμφωνα με την 42χρονη, υποδύθηκε τον ερωτευμένο πείθοντας την να έρθει στην Ελλάδα. Όταν όμως η γυναίκα από τη Γερμανία έφτασε στην Ελλάδα ο 37χρονος της άρπαξε το διαβατήριο και την ταυτότητά της και την αιχμαλώτισε σε διαμέρισμα στην Αχαρνών.

Για όλο αυτό το διάστημα ο 37χρονος εξέδιδε τη γυναίκα μέσα από αγγελία που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο μέχρι τις 11:20 το πρωί της Τρίτης όταν η Γερμανίδα κατάφερε να δραπετεύσει αφού βρήκε την πόρτα του διαμερίσματος ξεκλείδωτη.

Αφού, λοιπόν, κατάφερε να βγει στο δρομο η 42χρονη σταμάτησε περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσε στην Αχαρνών και τους αποκάλυψε την περιπέτειά της.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών καθώς και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία κατά πληροφορίες είναι σύντροφος του 37χρονου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο ευρύτερο κύκλωμα εκβίασης γυναικών πίσω από τη δράση του 37χρονου.

diamerisma-axarnon2
diamerisma-axarnon

Πρώτο ΘέμαΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.