Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Του πέρασαν χειροπέδες μετά από ένα βίντεο με πυροβολισμούς που “ανέβασε” στο facebook

Τα social media “έκαψαν” έναν άνδρα από τα Τρίκαλα καθώς από ένα βίντεο που ανάρτησε στο facebook, βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr οι αστυνομικές αρχές στα Τρίκαλα προχώρησαν στη σύλληψη ενός 54χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς. Όλα έγιναν το βράδυ της Ανάστασης, όταν ο 54χρονος πυροβολούσε ασκόπως στον αέρα από τη βεράντα του σπιτιού του, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή και μάλιστα κοντά στο 3ο και 9ο Γυμνάσιο στα Τρίκαλα.

Μάλιστα αποφάσισε να μοιραστεί αυτό του το… κατόρθωμα και διαδικτυακά, καθώς ανάρτησε βίντεο με τους πυροβολισμούς, το οποίο έφτασε στα… αυτιά της αστυνομιάς.

Έτσι το πρωί της Δευτέρας οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ενώ την ίδια ώρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όπλο κρότου που κατείχε παράνομα, καθώς και 150 περίπου φυσίγγια.

Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποτελούν μια κακιά …συνήθεια τις ημέρες των γιορτών και σε γλέντια, που έχουν κοστίσει πολλές ανθρώπινες ζωές και κάποιοι αμετανόητοι συνεχίζουν να ρίχνουν.

Ο άνδρας από τα Τρίκαλα πάντως δήλωσε μετανιωμένος και πως επρόκειτο για μια απερισκεψία.


Πηγή: tv10Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.