Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

H νέα απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Αντώνη Κανάκη

Φανερά ενοχλημένος είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τα όσα είπε για εκείνον ο Αντώνης Κανάκης και θέλησε να απαντήσει live μετάδοση που έκανε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

«Δεν είμαι εγώ το πρόσωπο των ημερών και σίγουρα δεν είναι όλη αυτή η γελοιότητα που έχει συμβεί τις δυο τελευταίες ημέρες. Τα πρόσωπα των ημερών είναι άνθρωποι, και το εννοώ αυτό, που δεν μπορούν να δουν τα παιδιά τους, οι μανάδες, χωρίς να θέλω να το κάνω καθόλου λαϊκίστικο το όλο θέμα. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στα νοσοκομεία, που οι συγγενείς τους περιμένουν απ΄έξω, που έχουν τα άγχη τους.

Έχουμε όλο αυτό που βιώνουμε, που είμαστε κλεισμένοι μέσα. Ο άλλος έχει το παιδί του στον κάτω όροφο και δεν μπορεί να πάει να το αγκαλιάσει γιατί δουλεύει το πρωί για το μεροκάματο και όταν γυρνάει δεν μπορεί να το αγκαλιάσει.

Έχει τη μάνα του και τον πατέρα του που έχουν γενέθλια όπως είχα εγώ τη μάνα και ήθελα τόσο να πάω να την δω, γιατί περνάνε τα χρόνια και δεν μπορούσα. Αυτοί είναι άνθρωποι των ημερών, δεν ήμαστε εμείς.

Είναι αστείο, υπερχορτασμένοι άνθρωποι, που έχουν ζήσει τα πάντα να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν, ακόμα και το παράπονο τους, που και αυτό είναι δεκτό, όχι όμως με αυτόν τον τρόπο.

Πολλές φορές η ναρκισσιστική διάθεση των ανθρώπων είναι τόση που το εγώ τους είναι μεγαλύτερο από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή, ούτε πότε το λένε αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για άλλους λόγους.

Επειδή, θέλω να είμαι σωστός και γι’ αυτά που είπα χθες στην εκπομπή και να το κλείσω πραγματικά εδώ το θέμα, θα ετοιμάσω μια απάντηση, την είχα έτοιμη χθες…» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής τόνισε πως: «Είμαι ένας παρουσιαστής, 30 χρόνια, έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές, ίσως κάποιοι να έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει, έχω επιχειρήσει και σατυρικές εκπομπές να κάνω, με αποτυχία, γιατί δεν είμαι καθόλου καλός στη σάτιρα. Όλα αυτά τα χρόνια που έκανα εκπομπές, όλα αυτά που έκανα είχαν ξαναγίνει, στο εξωτερικό…».

Τέλος ο Γρηγόρής Αρναούτογλου αποκάλυψε πως: «Επιφυλάσσω στο μέλλον ένα απίστευτο βίντεο για πολύ κόσμο που θα πάθουν σοκ γιατί δεν ξέρει και ο κόσμος, δεν θυμάται».
Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.