Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μετανάστες το "έσκασαν" από την καραντίνα στο hot spot της Ριτσώνας

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα καθώς έχει 23 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετανάστες που διέμεναν στη δομή φιλοξενίας «το έσκασαν», με απότελεσμα η αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν, τελικά να τους εντοπίσουν και να τους επιστρέψουν πίσω στη δομή φιλοξενίας.

Στη δομή εφιλοξενούνται 2.800 άνθρωποι.

Υπενθυμίζεται ότι τα hot spot χαρακτηρίζονται υγειονομικές βόμβες μετά το κρούσμα στη Ριτσώνα με την έγκυο από τη Σενεγάλη, αφού οι συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα μεταναστών ευνοούν την μεταδοτικότητα του κορωνοϊού.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.