Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Κατερίνης & Πιερικής Αναπτυξιακής για τη βελτίωση - μέσω του προγράμματος leader - υφισταμένων οδικών υποδομών

Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε.ΟΤΑ και του Δήμου Κατερίνης, για την υλοποίηση του έργου που αφορά τη βελτίωση υφισταμένων οδικών υποδομών σε περιοχές του Δήμου, υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και την Πρόεδρο της Πιερικής Αναπτυξιακής - Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Πρόκειται για την εκτέλεση πράξης στο πλαίσιο του προγράμματος leader (Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020) συνολικού προϋπολογισμού 1.114.065,54 με Φ.Π.Α., που αφορά τη βελτίωση των υφισταμένων οδικών υποδομών εντός της Δ.Κ. Σβορώνου της Δ.Ε. Κατερίνης, της Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη της Δ.Ε Κορινού, των Δ.Κ Περίστασης και Καλλιθέας της Δ.Ε. Παραλίας, της Τ.Κ. Λόφου (οικισμοί Λόφου& Ράχης), καθώς και της Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου της Δ.Ε. Πέτρας.

Ειδικότερα, οι ζημιές σε οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο των εν λόγω περιοχών και οι δυσχέρειες που προκαλούνται στην κυκλοφορία των πεζών αναμένεται να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από την άμεση (εντός του τρέχοντος έτους) ανακατασκευή - αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος. Με την εκτέλεση των προβλεπόμενων εργασιών θα γίνουν παρεμβάσεις συντήρησης του υφιστάμενου οδικού δικτύου σε τμήματα ασφαλτοστρωμένων οδών, τα οποία παρουσιάζουν φθορές, παραμορφώσεις, ρηγματώσεις, καθιζήσεις και τροχοαυλακώσεις, καθώς και σε όλο το μήκος της οδού όπου υφίστανται έντονες φθορές και αποσύνθεση του οδοστρώματος.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές ισόρροπα σε όλες τις περιοχές του Δήμου. Προωθούμε ένα πλέγμα ουσιαστικών παρεμβάσεων, ώστε να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών. Βελτιώνουμε αισθητά την καθημερινότητα των δημοτών. Είναι σημαντικό, ότι, αυτό συμβαίνει μέσα από εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και συνεπώς χωρίς να επιβαρύνεται ο Δημότης της Κατερίνης ούτε με ένα ευρώ. Ευχαριστώ για την εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία την πρόεδρο της Πιερικής Αναπτυξιακής – Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου, τα μέλη και τα στελέχη του Δ.Σ. της Πιερικής, καθώς και τα στελέχη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου μας».Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.