Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Master Chef: Αποχωρήσεις που θα προκαλέσουν πάταγο

Μεγάλες ανατροπές έρχονται προσεχώς στο Masterchef, με τις επόμενες αποχωρήσεις να δημιουργούν... ντόρο.

Η τελευταία εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής. Επέστρεψαν τρεις παίκτες, ο Γιώργος που αποχώρησε εσχάτως, η Μαριάννα και η Μάρλεν. Ωστόσο, το τελευταίο επεισόδιο τράβηξε τα βλέμματα και εξαιτίας της μονομαχίας του Ηλία με τον Δημήτρη Μπέλλο με αντάλλαγμα μια ποδιά του παιχνιδιού.

Ο Δημήτρης διατήρησε τη θέση του στο παιχνίδι και δίπλα στη Μαρία, αλλά η δοκιμασία περιείχε αρκετή ένταση. Η... καταιγίδα ανατροπών συνεχίζεται και τις δυο επόμενες εβδομάδες σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» όπου ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ποιοι είναι οι παίκτες που αποχωρούν.

Αρχικά, όπως ανέφερε, θα αποχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Κώστας Νταλιάνης που «λυγίζει» μετά από συνεχόμενες δοκιμασίες αποχώρησης στις οποίες έβγαλε από το παιχνίδι δυνατούς παίκτες.

Η μεγαλύτερη ανατροπή έρχεται όμως την μεθεπόμενη εβδομάδα.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.