Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Message in a bottle στη Σκιάθο: Μήνυμα καραντίνας ταξίδεψε από τη Λέσβο μέχρι την παραλία Αχλαδιές

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε παραλία της Σκιάθου εν μέσω καραντίνας του νέου κορονοϊού.

Τρεις άνδρες κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στην παραλία Αχλαδιές παρατήρησαν κάτι που όπως αποδείχτηκε θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως μετέδωσε το skiathoslife.gr οι τρεις περιπατητές λίγα μέτρα από το θαλάσσιο μέτωπο είδαν γαντζωμένο πάνω σε μια βραχώδη περιοχή ένα μπουκαλάκι.

Όταν παρατήρησαν καλύτερα το εσωτερικό του είδαν ότι μέσα είχε ένα χαρτί με ένα σημείωμα τυλιγμένο. Με μεγάλη τους έκπληξη είδαν ότι το σημείωμα έγραφε «Mε αγάπη από Βατερά Μυτιλήνης – Απρίλιος 2020 Καραντίνα – Γιώργος – Λυδία / Ειρήνη».

Όπως αναφέρει το τοπικό site tα Βατερά Μυτιληνής έχουν απόσταση 127,72 ναυτικά μίλια από τις Αχλαδιές τις Σκιάθου όπου εντοπίστηκε το μπουκαλάκι ενώ οι άνθρωποι που το βρήκαν θα φροντίσουν να ενημερώσουν τους αποστολείς στη Λέσβο ότι έλαβαν το μήνυμα.
Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.