Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φθιώτιδα: Αγριογούρουνα στις αυλές – “Σε λίγο θα γίνουν κατοικίδια” (pic, video)

Διαφορετικοί “επισκέπτες” έκαναν την εμφάνισή τους στη Φθιώτιδα φτάνοντας μέχρι τις αυλές των σπιτιών. Ο λόγος για αγριογούρουνα που “έπιασε” η κάμερα του κινητού του αντιδημάρχου Μακρακώμης.

Δεν ξέρουμε αν είναι η πρώτη φορά που τα αγριογούρουνα ξεθαρρεύουν τόσο στη Φθιώτιδα , ωστόσο ο κ. Πάνος Κοντογεώργος τα απαθανάτισε στις 00:25’ ξημερώματα (25.04.2020) στην αυλή του σπιτιού του στη Γραμμένη.

Δύο μεγάλα αγριογούρουνα έβοσκαν αμέριμνα κι ο ίδιος τα είδε και σημείωσε με χιούμορ: “Σε λίγο θα γίνουν κατοικίδια. Ευτυχώς, πάντως, που δεν έφτασαν στην πόρτα…”.

Δείτε το βίντεο:ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.