Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

SMS μετακίνησης στο 13033: Πότε καταργείται - Τι θα ισχύσει με τα ταξίδια

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σταδιακή άρση των έκτακτων μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα. Τι θα γίνει με το sms μετακίνησης στο 13033, πότε καταργείται.

Η αποστολή SMS στο 13033, τις τελευταίες εβδομάδες, είχε καταστεί καθημερινή συνήθεια για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Ωστόσο, αυτό αναμένεται ότι θα τερματιστεί άμεσα, αρχής γενομένης από τις 4 Μαΐου, όταν και σταματήσει η υποχρέωση του κάθε πολίτη να ενημερώνει τις κρατικές αρχές για τις μετακινήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι η κατάργηση της αποστολής SMS θα ισχύσει από τη Δευτέρα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα βρίσκεται σε απόλυτη εφαρμογή έως και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Χρειάζεται επομένως, προσοχή από τον καθένα, καθώς τυχόν παραβίαση του συστήματος των κατ’ εξαίρεση μετακινήσεων «τιμωρείται» με πρόστιμο, ύψους 150 ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο κ. Μητσοτάκης, στο απογευματινό διάγγελμα, εκτιμάται ότι θα αναφερθεί και στις μετακινήσεις εκτός της περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας των πολιτών.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για σταδιακή απελευθέρωση, προκειμένου να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη μαζική έξοδος από τα αστικά κέντρα.

Η μετακίνηση από μία περιφέρεια σε άλλη, θα επιτραπεί από τις 18 Μαΐου και μετά, πάντα με την παρότρυνση της λελογισμένης χρήσης εφόσον δεν υπάρχει δουλειά ή σοβαρός λόγος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι περιορισμοί στα ταξίδια προς τα νησιά δεν αποκλείεται να παραταθούν έως και τον Ιούνιο.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.