Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αστυνομικοί: Το ευχαριστήριο SMS από τον Χρυσοχοΐδη και η κόντρα για το δώρο Πάσχα

Τη δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την έκτακτη καταβολή δώρου Πάσχα, από την οποία εξαιρούνται οι αστυνομικοί, ακολούθησε μαζική αποστολή ευχαριστήριου SMS από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κάτι που προκάλεσε αναταραχή στις τάξεις των υπαλλήλων της ΕΛ.ΑΣ.
Το βράδυ της Τετάρτης όλοι οι αστυνομικοί έλαβαν στα κινητά τους το παρακάτω μήνυμα: "Εκτελείτε το καθήκον σας με αυταπάρνηση. Βοηθάτε τους πολίτες, στηρίζετε την κοινωνία. Γι’ αυτό τιμάτε τη στολή σας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός".Την ίδια ώρα, η εξαίρεση των αστυνομικών από την καταβολή του έκτακτου δώρου Πάσχα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στην ΠΝΠ συμπεριλήφθηκαν υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας, προκάλεσε κόντρα μεταξύ συνδικαλιστικών φορέων των υπαλλήλων της αστυνομίας.

Μετά το τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που ανακοίνωσε την καταβολή του επιδόματος σε γιατρούς και νοσηλευτές, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΑΑ) απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους υπουργούς. Την κίνηση αυτή στηλίτευσε με ανάρτησή του στα social media ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Γρηγόρης Γερακαράκος, που έκανε λόγο για «συνδικαλιστικές κορώνες και μικροπολιτικές» και εκτίμησε πως "ο Πρωθυπουργός της Χώρας έκανε πράξη αυτό που δεσμεύτηκε, τρεις ημέρες πριν, για τις δύο πρώτες εργασιακές ομάδες και αναμένεται να γίνει πράξη και στη δική μας εργασιακή ομάδα".

Καθώς κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη, το ΣΕΦΑΑ επανήλθε με νέα ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι " η προσφορά και θυσία αυτή δεν τιμώνται και δεν αποτιμώνται οικονομικά, είχε υποχρέωση όμως από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός της Χώρας
αποφάσισε να τιμήσει έμπρακτα κάποιους ανθρώπους της 'πρώτης γραμμής' να απαιτήσει να τοποθετηθούν και οι ένστολοι μεταξύ των ανθρώπων της 'πρώτης γραμμής' και να αντιμετωπιστούν ισότιμα".


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.