Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φόβοι για λουκέτα σε πρατήρια καυσίμων: SOS εκπέμπουν οι ιδιοκτήτες

Τους φόβους των ιδιοκτητών πρατηρίων καυσίμων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και της καθίζησης του αμερικανικού αργού εκφράζει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) Γιώργος Ασμάτογλου.
Γράφει η Σταυρούλα Πεταλιού

Μιλώντας στο newsbeast.gr o Γιώργος Ασμάτογλου εστίασε στο δυσοίωνο και αβέβαιο μέλλον των πρατηρίων της χώρας ενώ παράλληλα ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα ώστε να στηρίξει τον κλάδο σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει.
Τι σημαίνει η καθίζηση των τιμών του αμερικανικού αργού για τον μέσο καταναλωτή στη χώρα μας

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ σημαίνει ότι θα μειωθεί η τιμή του μπρεντ. «Οι τιμές στην Ευρώπη και ειδικά στη Μεσόγειο διαμορφώνονται μέσω του μπρεντ. Εμείς βγάζουμε τις τιμές με βάση την τιμοληψία της προηγουμένης εβδομάδας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με βάση τα δεδομένα που έχουμε είναι πολύ πιθανό να δούμε και άλλη μείωση. Θα φτάσουμε στο σημείο να πουλάμε λίγο πετρέλαιο με φόρο».Φόβοι για «λουκέτα»
Η κατανάλωση στα πρατήρια από την εφαρμογή των μέτρων με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού έχει πέσει κατακόρυφα. «Παρατηρείται μείωση από 80 έως 85%» εξήγησε ο Γιώργος Ασμάτογλου και συμπλήρωσε:

«Ο κίνδυνος να κλείσουν πολλά πρατήρια είναι μεγάλος. Οι βενζινοπώλες είναι ιδιαιτέρως ανήσυχοι. Αρκετοί θα αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο. Τα έξοδά τους είναι πολλά και τα έσοδά τους σχεδόν μηδενικά. Αναγκάζονται να κρατήσουν το προσωπικό τους, να πληρώνουν το ενοίκιό τους χωρίς να έχουν πωλήσεις».«Η κυβέρνηση πρέπει να μας εντάξει στο πρόγραμμα των επιχειρήσεων που ευνοούνται»
Ζητώντας τη στήριξη της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων τόνισε πως τα πρατήρια θα πρέπει να ενταχθούν στο πρόγραμμα μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων που πλήττονται από τον κορονοϊό και να ευνοηθούν ενώ ζήτησε παράλληλα τα μέτρα να έχουν πιο μακροπρόθεσμο χαρακτήρα.

«Εάν τα προγράμματα στήριξης κρατήσουν έναν ή δύο μήνες και η κρίση συνεχιστεί και περάσει έτσι όλο το 202ο θα έχουν σβήσει πολλές επιχειρήσεις, ειδικά τα πρατήρια» σημείωσε.

Τέλος ο Γιώργος Ασμάτογλου εστίασε στο κλείσιμο των πλυντηρίων αυτοκινήτων που λειτουργούν στα πρατήρια καθώς όπως είπε ο κίνδυνος να μολυνθούν οι εργαζόμενοι είναι μεγάλος.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.