Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συμπρόεδρος SPD: Υπέρ των ομολόγων κορονοϊού

«Είμαι απολύτως υπέρ των ομολόγων κορονοϊού. Αυτό δεν το απαιτεί μόνο η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, αλλά και το ίδιον συμφέρον. Εάν οι επιμέρους χώρες δεν σταθούν στα πόδια τους, δεν θα σταθεί ούτε η Ευρώπη στα πόδια της.
Πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε την έννοια της κοινοτικοποίησης του χρέους. Πρόκειται για την σωτηρία της Ευρώπης»,  τόνισε ο συμπρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς σε πρωϊνή εκπομπή το δημόσιου γερμανικού ραδιοσταθμού Deutschlandfunk.

Ο σοσιαλδημοκράτης ηγέτης τάχθηκε υπέρ της ταχείας παροχής μεγάλης οικονομικής βοήθειας στην Ιταλία και την Ισπανία, χώρες που πλήττονται ιδιαίτερα από την κρίση του κορονοϊού και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.   

Ο Βάλτερ-Μπόργιανς συμφώνησε εν μέρει  με τις προτάσεις του -επίσης σοσιαλδημοκράτη- ομοσπονδιακού υπουργού Οικονομικών Όλαφ Σολτς και του χριστιανοκοινωνιστή (CSU) πρωθυπουργού της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ, οι οποίοι σε κοινή τους συνέντευξη χτες στο Μόναχο τάχθηκαν υπέρ της βοήθειας των πληττομένων χωρών μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ/ESM) ή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΙΒ). «Αυτός είναι ο ταχύτερος τρόπος και γι' αυτό είναι ο σωστός. Ο δρόμος για ομόλογα κορονοϊού θα πρέπει όμως να μείνει ανοιχτός», τόνισε.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.