Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Superleague: Η οικονομική… χασούρα που θα φέρει το οριστικό «λουκέτο»

Ο κορονοϊός σταμάτησε τη δράση στη Superleague και πλέον μένει να φανεί αν το φετινό… λουκέτο θα είναι οριστικό και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις μιας τέτοιας απόφασης.

Η Superleague αναμένεται να αποφασίσει στις 24 Απριλίου για την… τύχη του φετινού πρωταθλήματος, με την οριστική διακοπή του (λόγω των συνθηκών που επικρατούν με τον κορονοϊό) να βρίσκεται στο «τραπέζι».

“Βόμβα” από την UEFA επηρεάζει τις εξελίξεις και στη Superleague
Πέρα από τις απειλές που υπάρχουν από πλευράς UEFA, στην περίπτωση που αποφασιστεί οριστικό “λουκέτο” για τη φετινή σεζόν, θα υπάρξει και σημαντική οικονομική χασούρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», η πρώτη εκτίμηση της διοίκησης της Λίγκας κάνει λόγο για απώλεια 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Συνεταιρισμός και η διοίκηση Λυσάνδρου αναμένει αναλυτικότερη έκθεση από εξειδικευμένο γραφείο που περιλαμβάνει τις οικονομικό επιπτώσεις για όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.