Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μικρά tips για τα πασχαλινά κουλούρια

Φέτος, λόγω των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, δεν θα γιορτάσουμε το Πάσχα, όπως κάναμε κάθε χρόνο.

Αλλά αυτό δε σημαίνει, πως δεν μπορούμε να τηρήσουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις. Κι ένα από τα έθιμα είναι τα πασχαλινά κουλούρια, που φτιάχνουν οι νοικοκυρές και μοσχοβολάει το σπίτι.

Ωστόσο, όπως πολλές συνταγές, έτσι και τα κουλούρια έχουν τα δικά τους μικρά μυστικά για να πετύχουν. Δείτε παρακάτω, κάποια tips που θα σας φανούν χρήσιμα:

Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της συνταγής, ενώ έχετε κατά νου πως τα υλικά θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

Για πιο τραγανά κουλούρια, χτυπήστε καλά στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν.

Για αφράτα κουλούρια θα πρέπει να τα ζυμώσετε ελαφρώς και να ρίχνετε σταδιακά το αλεύρι σταδιακά

Είναι καλύτερο να αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μισή ώρα, περίπου.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.