Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Ζumping»: Ο νέος τρόπος χωρισμού που «εφευρέθηκε» εν μέσω καραντίνας

Μια νέα μόδα με την ονομασία: «Zumping» έκανε την εμφάνισής της.

Πώς προέκυψε; Από την διάθεση κάποιων να χωρίσουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αντί να περιμένουν να το κάνουν δια ζώσης, μπαίνουν στο Zoom και δίνουν τέλος στη σχέση τους. Τον όρο Zumping επινόησε η βρετανική The Guardian σε μια προσπάθεια να εντάξει και τα FaceTumped και Housepumped για όσους χωρίζουν μέσω FaceTime και Houseparty.

Ωστόσο, επικράτησε το πρώτο αφού η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις μέρες της καραντίνας.

Η έμπνευση ήρθε από μια χρήστη του twitter η οποία αναρωτήθηκε αν ήταν η πρώτη που γεύτηκε αυτή την πίκρα του χωρισμού μέσω Zoom. Από ότι καταλαβαίνουμε, δεν ήταν.

Ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν να κάνουν zumping χαλαρώνοντας στον καναπέ του σπιτιού, πιθανότατα με ένα ποτήρι κρασί, γνωρίζοντας ότι για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες, δεν πρόκειται να πέσουν πάνω στους πρώην.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.