Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χιόνισε για τρίτη φορά τον Απρίλιο στη δυτική Μακεδονία! (φωτο+vid)

Χιονοπτώσεις για μία ακόμη φορά σε ημιορεινές και κυρίως ορεινές περιοχές στη δυτική Μακεδονία - Χιόνια και σε Ήπειρο και Θεσσαλία

Στα λευκά ξύπνησαν για τρίτη φορά μέσα στον Απρίλιο πολλές ορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της δυτικής Θεσσαλίας, από το σύντομο πέρασμα κακοκαιρίας κυρίως στα δυτικά της χώρας, που επέφερε και ιδιαίτερα χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ακόμη και υπό το μηδέν σε ορεινά και ημιορεινά.
Μπορεί αυτή τη φορά να μη χιόνισε μέσα στην πόλη της Φλώρινας, ωστόσο χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στα γύρω βουνά και στα ορεινά του νομού, όπως στο Νυμφαίο (υψόμετρο 1350 μέτρα).

Στην Καστοριά χιόνισε πρόσκαιρα ακόμη και μέσα στην πόλη. Σε ό,τι αφορά στα γύρω ορεινά, στα λευκά ξύπνησε η Κλεισούρα και η Μεσοποταμία, που συνεχίζει να βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, αλλά και το Πευκόφυτο.

Στην Κοζάνη δεν χιόνισε στον αστικό ιστό, αλλά το έστρωσε σε αρκετές ορεινές περιοχές, κυρίως πάνω από τα 1000 μέτρα υψόμετρο, όπως στη Βλάστη, στον Πεντάλοφο, στο Καταφύγι, αλλά και χαμηλότερα, όπως σε Σιάτιστα και Τσοτύλι.

Στα Γρεβενά, στα λευκά ντύθηκε η Σαμαρίνα και άλλες περιοχές στα ορεινά.Στην Ήπειρο, στα λευκά ντύθηκε το Μέτσοβο και η Μηλιά και αποκλειστικά οι γύρω ορεινές περιοχές άνω των 1000 μέτρων, ενώ στη Θεσσαλία χιόνισε στα Τρίκαλα (Σαμαρίνα, Ελάτη, Περτούλι, Κόζιακας, Νεραϊδοχώρι κ.α.), καθώς και στην Καρδίτσα, στη λίμνη Πλαστήρα και στην Αργιθέα.Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.