Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

VIDEO: Ηλικιωμένη κάνει τον περίπατό της στην ταράτσα και παίρνει τα εύσημα από τη γειτονιά

Για περπάτημα στην ταράτσα της πολυκατοικίας της βγήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, στην Ελλάδα.

Η ίδια, φορώντας τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου για την προστασία των ματιών της αλλά και ένα τσαντάκι στυλ ταχυδρόμου περπάτησε στην ταράτσα μιας και τα μέτρα προστασίας κατά του φονικού ιού είναι αυστηρά και η ίδια θέλησε να αποφύγει σε απόλυτο βαθμό την επαφή με άλλους ανθρώπους.

Την εν λόγω κυρία βιντεοσκόπησε ένας γείτονας, δίνοντας της τα «εύσημα» για την πράξη αυτή.

Δείτε το σχετικό βίντεο
Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.