Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Άγαμοι Θύται»: Η γιαγιά ξαναχτυπά με επεισόδιο για... Τσιόδρα (video)

Ο Τσιόδρας, ο Χαρδαλιάς και το 13033 είναι το θέμα από το δεύτερο επεισόδιο της χιουμοριστικής σειράς των «Άγαμοι Θύται» για τον κορωνοϊό.

Μετά την επιτυχία του πρώτου επειδοσίου, οι «Άγαμοι Θύτοι», έβγαλαν και νέο επεισόδιο στο YouTube. Η σειρά των χιουμοριστικών βίντεο έχει ως κύριο αντικείμενο σάτιρας τον κορωνοϊό και την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας την εποχή της κρίσης. Στο δεύτερο επεισόδιο, που κυκλοφόρησε χθες, 13 Απριλίου, η «γιαγιά» ξαναχτυπά με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και 13033.

«Αυτός ο κύριος Τσιόρδας πόσο καλός και ευγενικός άνθρωπος είναι. Όλες οι γριές έχουμε γίνει γκρούπις. Τσιορδίτσες θα γίνουμε. Άμα τελειώσει αυτό το ρημάδι που περνάμε, όπου πηγαίνει θα τον ακολουθούμε. Σε όποια εκκλησία ψέλνει, sold out θα είναι» αναφέρει η γιαγιά και προσθέτει: «Έστειλα μήνυμα σε αυτόν τον κύριο Χαρδαλιά. Πολύ άγριος είναι. Τον φοβάμαι. Δώδεκα μηνύματα έστειλα. Ευγενικά και ωραία. Δεν απάντησε σε κανένα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.