HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οργή Τσιόδρα: Κάποιοι κύκλοι παίζουν με την αγωνία του κόσμου με ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα (VIDEO)

Απάντηση στην κριτική που δέχεται η Επιτροπή των Επιστημόνων στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού έδωσε κατά την καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση, ο εκπρόσωπος υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

«Το πεδίο της πανδημίας είναι ένα πεδίο στο οποίο πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Δεν είναι ευκαιρία για αντιπαράθεση. Χάρη στην θυσία όλων και όλων σας είμαστε όλοι μαζί. Αναγνωρίζουμε τις θυσίες και την αγωνία για το οικονομικό μέλλον. Η δική μας είναι να έχουμε επάρκεια στα επιστημονικά ζητήματα. Όλη αυτή η εμπειρία αποτελεί ευκαιρία για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας. Όλα θα γίνονται με διαφάνεια και κανόνες εποπτείας», επισήμανε ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος διερωτήθηκε με αυστηρό και οργισμένο ύφος: «Προσπαθούν κάποιοι κύκλοι να τονίσουν τις επιστημονικές αβεβαιότητες. Δεν τις ξέρουμε δηλαδή εμείς; Και να βγάλουν αντιφάσεις προς τα έξω, προς τον κόσμο. Να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου με ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα».

«Εμείς δεν έχουμε αγωνία; Πιστέψτε με, αντίθετα με την επιθυμία μας, είναι πιστός σύντροφος όλων μας στην κοινή προσπάθεια. Ελπίζω πως δεν είναι στην πρόθεση όσων τα χρησιμοποιούν να λειτουργήσουν με διαλυτικό σκοπό. Να κλονίσουν την προσέγγιση και την στρατηγική μας. Δε νομίζω πως θα μπορούσα να το πω πιο καθαρά. Είμαστε συμμέτοχοι σε μια κοινή προσπάθεια για την οποία από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ», είπε ακόμη ο κ. Τσιόδρας.

Δείτε όλα όσα είπε ο ίδιος:



Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια